Педагогічні читання в 2023 році

Педагогічні читання – це свого роду методичний майданчик, що дозволяє просувати інноваційні ідеї в педагогіці, обговорювати актуальні проблеми професійної освіти та сприяє розвитку професіоналізму педагогів.
І не дивлячись на особливий режим воєнного часу та певні обмеження, 10-11 січня 2023 року в Київському професійному ліцеї будівництва і комунального господарства пройшли педагогічні читання у вигляді обміну досвідом різноманітними  педагогічними ідеями і новинками.
Розпочав роботу педагогічних читань вступним словом директор Ігор Хоменко, який привітав учасників та зазначив, що педагогічні читання – це один із заходів з удосконалення педагогічної майстерності педагогів, спрямований на відкритий обмін досвідом у різних сферах освіти.
До роботи долучилися усі педагогічні працівники ліцею. З цікавими та слушними доповідями виступили методисти ліцею – Петро Поночовний та Валерій Демченко:
  1. Microsoft Teams − навчання та застосування в освітній діяльності.
  2. Використання в освітньому процесі ноутбуків нового покоління Chromebook на базі операційної системи Chrome OS.
  3. Методичні аспекти створення портфоліо викладача.
  4. Створення групи в мессенджері Telegram та виклад освітніх матеріалів, вікторин, тестів.
Така форма методичної роботи, як педагогічні читання, в Київському професійному ліцеї будівництва і комунального господарства – це традиційна осучаснена і переформатована діяльність, одна з форм як самоосвітньої, так і колективної роботи з педагогічними працівниками.
Поширити в: