Пробні кваліфікаційні роботи за професією “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів”

В умовах війни своєчасне вирішення питань ремонту автомобілів – це складова Перемоги. Якісні послуги з перевезення вантажів, готовність автопарків до безперебійної роботи забезпечують кваліфіковані робітники слюсарі автомобілів.
Виробнича практика, на якій зараз перебувають здобувачі освіти Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства за професією “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів” допомагає майбутнім робітникам вдосконалити навички, ознайомитися з умовами праці, визначити особливості обслуговування різних типів транспортних засобів.
Працюючи на СТО м. Києва, а саме ТОВ “Гарт Перфоманс”, ФОП “Іваницький Ярослав Володимирович”, ТОВ “АКРУ”, ФОП “Кожевніков Сергій Миколайович”, ФОП “Фріган Іван Васильович”, здобувачі освіти закріпили свої знання виконуючи кваліфікаційні пробні роботи: знімання та установка коліс, дверей та механізмів підйому кузовів самоскидів; заміна повітряних та масляних фільтрів тонкого та грубого очищення; підтяжка та перевірка кріплення кронштейнів, хомутів тощо.
Попит на дану професію буде постійно зберігатися на високому рівні, а за умови постійного самовдосконалення, розвитку технічного мислення можливе відкриття власної справи.
Поширити в: