Компетентнісний підхід до підготовки кваліфікованих робітників транспортних професій

11 листопада 2022 року в онлайн-режимі на базі Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства відбулась міська методична секція педагогічних працівників транспортних професій закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему: “Компетентнісний підхід до підготовки кваліфікованих робітників транспортних професій”.
Про “Формування професійних  компетентностей фахівця як ефективний засіб забезпечення якості освіти” розповів старший майстер закладу освіти Владислав Михайленко.
Цікавими і змістовними були виступи майстрів виробничого навчання Сергія Немченка – “Контроль та оцінювання рівня компетентнісних досягнень здобувачів освіти в сучасних умовах навчання” та Володимира Іванченка – “Сучасний комплекс дидактичного забезпечення технічної професії – запорука успішного формування професійної компетентності здобувачів освіти”.
Майстром виробничого навчання Лідією Руденко продемонстровано майстер-клас “Виготовлення декоративної лілії з металу”.
Заступником директора з навчально-виробничої роботи Ольгою Хоменко ознайомлено з матеріально-технічною базою закладу освіти.
В рамках секції учасники обмінялись досвідом щодо інноваційних технологій навчання, як інструменту впровадження компетентнісного підходу при підготовці висококваліфікованих робітників.
Дякуємо всім, хто долучився до підготовки та участі у секції!
Поширити в: