Випуск-2022

Війна розлучила та розкидала світом здобувачів освіти системи професійної (професійно-технічної) освіти, відібрала радісний гомін святкової лінійки, але незважаючи на обставини у Київському професійному ліцеї будівництва і комунального господарства відбулася лінійка з нагоди випуску кваліфікованих робітників за професіями “Оператор комп’ютерного набору; обліковець з реєстрації бухгалтерських даних”, “Електрозварник ручного зварювання; монтажник санітарно-технічних систем і устаткування”, «Опоряджувальник будівельний; монтажник гіпсокартонних конструкцій”, «Електромонтажник вторинних ланцюгів; слюсар-електрик з ремонту електроустаткування на автомобільному транспорті”, “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів”, “Зварник”.
Директор ліцею подякував викладачам та майстрам виробничого навчання за ті колосальні зусилля, які довелося докласти для організації навчального процесу у цьому році. Здобувачі освіти, які мали можливість бути присутніми на святі, отримали документ про закінчення навчального закладу та були відзначені грамотами.
Вітаємо Вас! Ви – майбутнє нашої держави. Ставайте професіоналами, аби Україна мала щасливе майбутнє, а Ви жили у вільній та багатій країні!
Поширити в: