День закоханих

14 лютого в нашому ліцеї святкували День Святого Валентина, який ще іменують Днем усіх закоханих, коли коханим і дорогим серцю людям дарують “валентинки”, квіти, цукерки, повітряні кульки та щирі вітання.
Мета свята: ознайомлення здобувачів освіти з історією свята, звичаями, традиціями народів Європи, виховання почуття прекрасного, дружби, взаємоповаги.
Для створення романтичної атмосфери у фойє ліцею було  прикрашено кульками та сердечками. Здобувачі освіти разом з майстрами виробничого навчання створили фотозони за професіями: “Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів”, “Електромонтажник вторинних ланцюгів; слюсар-електрик з ремонту електроустаткування (на автомобільному транспорті)”, “Опоряджувальник будівельний; монтажник гіпсокартонних конструкцій”, “Електрозварник ручного зварювання; монтажник санітарно-технічних систем і устаткування”, “Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення”, біля яких всі бажаючі зробили фото на згадку.  Кожен присутній у ліцеї переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.
Поширити в: