Worldskills Ukraine за компетенцією “Зварювальні роботи”

17 грудня 2021 року на базі Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності “WorldSkills Ukraine” за компетенцією “Зварювальні роботи” серед закладів професійної( професійно-технічної освіти) м. Києва.
“WorldSkills Ukraine” – це конкурс, який допомагає популяризувати робітничі професії та сприяти співпраці з роботодавцями.
У конкурсних завданнях за компетенцією “Зварювальні роботи” учасники провинні були виконати зварювання двох стикових та кутового з’єднань пластин з низьковуглецевої сталі трьома способами зварювання  111, 135, 141, а також продемонструвати знання і вміння з безпечного виконання зварювальних робіт. Конкурсанти виконували зварювання контрольного зразка різними способами.
Оцінювання робіт учасників конкурсу здійснювалося компетентним журі в складі висококваліфікованих фахівців, представників підприємств та організацій.
За результатами конкурсу переможцями визнано:
1 місце посів – Грищенко Геннадій Юрійович, майстер виробничого навчання Вищого професійного училища № 25 м. Києва

2 місце – Нежньов Віталій Юрійович, здобувач освіти Київського професійного ліцею будівництва і комунального  господарства
3 місце – Лахманюк Кирило Ігорович, здобувач освіти ДНЗ “Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації”
Поширити в: