Шляхи підвищення конкурентоспроможності випускника закладу професійної (професійно-технічної) освіти в сучасних умовах

22 вересня 2022 року в онлайн-режимі на базі Київського професійного ліцею будівництва і комунального господарства відбулась міська методична секція педагогічних працівників професій гарячої обробки металів (електрозварники ручного зварювання, електрогазозварники, ковалі) закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Києва на тему “Шляхи підвищення конкурентоспроможності випускника закладу професійної (професійно-технічної) освіти в сучасних умовах”.
Про формування інформаційно-аналітичних компетентностей учасників освітнього процесу розповіла заступник директора з навчально-виробничої роботи закладу освіти Ольга Хоменко. Цікавими і змістовними були виступи майстра виробничого навчання Романа Барановського – “Підготовка кваліфікованих робітників за професією “Зварник”: з досвіду роботи закладу освіти” та викладача природничо-матиматичних дисциплін Вікторії Бовкун – “Формування професійних компетентностей здобувачів освіти за допомогою сучасних онлайн інструментів на уроках природничо-матиматичних дисциплін з професії “Електрозварник ручного зварювання”.
Також майстром виробничого навчання Григорієм Михайленко продемонстровано майстер-клас “Виготовлення металоконструкції: декоративної виноградної лози”.
В рамках секції учасники обмінялись досвідом щодо стажування майстрів виробничого навчання та викладачів професійно-теоретичної підготовки закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
Поширити в: