Від Революції гідності до Країни гідності

Вже сьомий рік поспіль 21-го листопада українці відзначають День Гідності та Свободи, що поєднав в собі пам’ять про дві революції, які вже в часи незалежності випали на долю нашої держави. Цього дня ми згадуємо страшні події Революції Гідності та всіх тих, хто віддав свої життя аби змінити майбутнє нашої держави. Це свято нагадує нам, що обраний українським народом шлях хоч і важкий, але незворотний, а події, які почалися біля монументу Незалежності ввечері 21 листопада 2013 року тривають і досі. Гідність не купиш за жодні гроші. Вона або є, або її нема. І українці – Небесна Сотня, воїни АТО, волонтери – довели, що вона в нас є. Свободу ж треба виборювати, а виборовши – відстоювати. Саме цього нас і вчить історія.
З метою вшанування патріотизму і мужності українців, які стали на захист прав і свободи національних інтересів українського народу 24 листопада 2021 року у Київському професійному ліцеї будівництва і комунального господарства викладачкою фізики Бовкун Вікторією Вільгалімівною було проведено виховну годину “Від Революції гідності до Країни гідності”. Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми скористалися пропозицією від EdCamp Ukraine та долучилися до заходів Всесвітнього Дня гідності.
Здобувачі освіти ліцею сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.
21 листопада – це день, який назавжди став незаперечним доказом відродження нашої нації.
Поширити в: